Житомиряни заборгували КП «Житомиртеплокомуненерго» понад 132,5 млн грн

  Цього року заборгованість населення за спожиті послуги збільшилась. На сьогодні вона складає 132,5 млн грн. Причин зростання боргів декілька: підвищення ціни на газ восени минулого року, збільшення екологічного податку і, відповідно, тарифів на тепло.

   Так, на кінець минулого опалювального сезону тариф за 1 кв м складав 29,49 грн, а цьогорічний сезон був завершений з тарифом 38,89 грн., - повідомляють в КП "Житомиртеплокомуненерго".

  Ще один фактор збільшення заборгованості споживачів те, що не всі, хто отримав монетизовані субсидії, розрахувались за послуги. Загалом, кількість таких боржників склала близько 15% від загальної кількості тих, хто отримав новий вид субсидії. 

  «Житомиртеплокомуненерго» проводить роботу з боржниками. Зокрема, через судові позови. Так, наразі, по заборгованості майже на 18 млн грн документи вже передані за рішеннями судів до виконавчої служби. 

  Існує також можливість реструктуризації заборгованість. За останні 2 роки підприємство уклало 648 договорів реструктуризації.

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 04/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework