Пішохідні переходи, майстерня міста та муніципальна безпека: Чим сьогодні займалися члени виконкому. ФОТО

  На виконкомі було розглянуто звернення громадян на неналежний стан доріг міста Житомира і термінове виправлення і усунення цих порушень.

  «Негайно виділіть кошти на забезпечення пішохідних переходів, особливо на нерегульованих всіма можливими засобами безпеки, а саме «лежачими поліцейськими», світлофорами, знаками та фарбованим розмітками.» ‒ заявила громадський діяч Кучеренко Діна Степанівна.

  На порядок денний було винесено ухвалення меморандуму про взаємодію у сфері забезпечення правопорядку та муніципальної безпеки в місті Житомирі. Згоди так і не дійшли, тому було затверджено перенести підписання меморандуму.

  Також, виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив проведення майстерні міста, яка буде проходити з 6 по 9 червня. Один з депутатів запропонував замість деяких заходів, прищеплювати дітям сімейні цінності та стимулювати людей народжувати дітей.

 Окрім цього, члени виконавчого комітету проголосували за проведення Патріотичної ходи «Твоя громадянська свідомість» з покладанням квітів до: пам’ятників Тарасу Шевченку та Івану Франку, меморіального погруддя В’ячеслава Чорновола, меморіальної дошки Михайла Грушевського, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, могили М. Сціборського та О.Сеника, пам’ятника Олегу Ольжичу в 23-ю річницю Конституції України.

  На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради члени ухвалили рішення щодо передачі на баланс КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради центральних теплових пунктів з встановленим обладнанням підвищувальних насосних станцій.

  Також, сьогодні, 5 червня було затверджено соціально-культурний проект громадської організації «Культурна опозиція» -фестиваль культури та мистецтв «Світло серед дерев 2019».

kk0506197 2

kk0506197 2

kk0506197 2

kk0506197 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework