×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада області закликає волонтерів до співпраці

Обласна державна адміністрація пропонує волонтерам та представникам волонтерських організацій долучитися до визначення основних напрямків співпраці між волонтерами та обласною владою.

З огляду на непросту суспільно-політичну ситуацію в Україні та активність жителів Житомирщини у наданні допомоги нашим землякам-військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та переселенцям, керівництво області готове підтримувати і сприяти розвитку волонтерського руху.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На офіційному веб-сайті облдержадміністрації буде створена рубрика «Волонтери», в якій розміщуватиметься інформація про тих, хто займається волонтерською діяльністю. Окрім цього планується, що до розділу буде внесено чіткий перелік найнеобхіднішого, чого потребують військовослужбовці в зоні АТО, їхні родини, а також переселенці, які прибули на терени Житомирщини. Це дозволить координувати дії волонтерів та раціонально розподіляти зібрану допомогу.

Всі пропозиції стосовно інформаційного наповнення рубрики та даних про волонтерські організації просимо надіслати до 11 січня 2015 року на електронну адресу департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Нагадуємо, що 12 січня об 11.00 в облдержадміністрації відбудеться вже третя зустріч представників обласної влади з волонтерами, на якій будуть обговорені визначені напрямки співпраці на найближчий час.

n 0301152278

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Суббота, 03/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework