Відстояти справедливість: 64-річний підприємець підпалив себе на очах у бердичівських депутатів. ВІДЕО

  У Бердичеві на Житомирщині чоловік облив себе займистою речовиною та підпалив запальничкою. Каже, що протестував проти свавілля міської влади, яка нібито забирає в нього бізнес. Мер міста звинувачення відкидає, йдеться у сюжеті ТСН.

 

  Під час сесії міськради до зали зайшов чоловік. Згодом витягнув пляшку рідини, полив себе і підпалив. Вогонь загасили депутати, одразу викликали швидку.

 

  Чоловік - місцевий підприємець. Каже, що самопідпал готував заздалегідь - протестував проти дій міської влади. За його словами, вона забирає його бізнес - кав'ярню. Заклад розташований на місцевому пляжі, а це - колишня станція човнів. Одна частина приміщення приватизована, а друга - у власності міської ради. Її подружжя колись узяло в оренду, коли термін сплив, то хотіли подовжити, але міська влада не погодилась.  

  Підприємці впевнені, що приміщення хочуть віддати їхньому конкуренту. В оренду йому на 49 років уже віддали всю сусідню землю. Міський голова звинувачення відкидає. За його словами, це приміщення в оренду рада віддавати нікому не планує. "Чи ми його відновлюємо, чи ми його переносимо, чи ми його віддаємо комунальному підприємству", - каже міський голова Бердичева Василь Мазур.

  Підприємець звернувся до суду і виграв його. Міська рада оскаржує рішення. Доки тривають суди, хтось трощить прибудови на території кав'ярні. Дружина підприємця каже, що це настільки обурило його, що він вдався до відчайдушного кроку.

  Бізнесмен, якому дали в оренду сусідню землю, каже, що стіни потрощили його працівники. Мовляв, конкурент заліз на його територію. "Це моя земля. Я виграв аукціон, я заплатив за проект, технічну документацію", - каже Руслан Журавський.

  У поліції відкрили два провадження за статтями "самоправство" та "доведення до самогубства".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework