У міськвиконкомі попри скорочення, штат працівників виріс майже на 30%

  Однією з передвиборчих обіцянок Сергія Сухомлина у 2015 році було скорочення штату працівників міськвиконкому Житомирської міської ради.

  Але анонсованого скорочення працівників міськвиконкому так і не сталося, власне, як і скорочення кількості комунальних підприємства. Навпаки – їх стає більше, - пише insider.zt.ua.

  Наприкінці 2018 року ми надіслали інформаційний запит на ім’я міського голови щодо кількості працюючих у виконавчих органах Житомирської міської ради за останні роки. У відповіді було зазначено, що станом на листопад 2017 року працювало 382 людини, а от у листопаді 2018 року – вже 505. У листі також зазначено, що скорочення загальної чисельності працівників виконавчих органів Житомирської міської ради не відбувалося.

  Паралельно з цим, у нас була інформація щодо штатного розпису управління капітального будівництва Житомирської міської ради. З січня 2018 року по квітень 2019 року в управлінні все ж відбулося скорочення. З 17 штатних одиниць залишилося 14. При чому 2 посади було скорочено у відділі нагляду за будівництвом. А тепер час згадати, скільки зауважень та якості виконання будівельних робіт у нашому місті було за останній час. Це реконструкція стадіону «Спартак», реконструкція пішохідних доріжок. Напевно, найкрасномовніший приклад – утеплення дитячих садочків за грантові кошти SECO. Наша громадська організація писала про цю ситуацію неодноразово. Нещодавно під час утеплення даху затопило дитячий садочок №73. Такі ситуації відбуваються через те, що немає відповідного контролю. А його немає, бо банально не вистачає людей на всі об’єкти. До того, ж з недавнього часу саме управління капітального будівництва є замовником капітального ремонту житомирських доріг. Яким чином контролюватиметься якість виконання робіт, якщо в УКБ у відділі нагляду за будівництвом працює всього 5 осіб?

  За рахунок яких посад чисельність працівників міськвиконкому збільшується, коли необхідні навпаки скорочуються?
Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 18/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework