×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині внаслідок пожежі в сараї загинув чоловік

4 січня о 22:56 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що розташована в с. Велика Горбаша.

До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка власника палаючої будівлі. Жінка, вийшовши на власне подвір’я, побачила густий дим. Після чого одразу сповістила про пригоду надзвичайників.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику встановили, що полум’я охопило усю покрівлю сараю. Під час ліквідації пожежі ними на підлозі було виявлено обгоріле тіло 50-річного чоловіка без ознак життя.

За словами селян, господар будівлі тривалий час проживає у м. Новоград-Волинський, а в його сараї на горищі іноді ночував чоловік, який полюбляв зловживати алкоголем та палити цигарки.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС о 23:32 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:10 – повністю ліквідувати. Крім того надзвичайники не допустили перекидання полум’я на помешкання, що розташоване у кількох метрах від осередку займання. Внаслідок події вогнем знищено покрівлю та перекриття господарчої будівлі. Наразі фахівці встановлюють усі обставини надзвичайної події.       

n 0501152298

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework