×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині обрали 32 села та селища для участі у проекті, котрий проводить Євросоюз

На Житомирщині відібрано 32 основні сільські, селищні ради та 19 резервних місцевих рад з Андрушівського, Бердичівського, Коростенського, Любарського, Лугинського, Романівського, Ружинського, Чуднівського районів для участі у третій фазі Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

30 грудня відбулося засідання робочої групи щодо остаточного відбору сільських, селищних рад із 8 районів області для участі у третій фазі Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».Участь у засіданні  брав радник голови обласної ради з питаньвзаємодії з територіальними громадами та органами виконавчої влади Петро Рудницький.

Діяльність Проекту ЄС/ПРООН спрямована на відновлення базової соціальної і комунальної інфраструктури у сферах діяльності громад: енергоефективність, охорона здоров’я, охорона навколишнього середовища, водопостачання, розвиток малого аграрного бізнесу (створення обслуговуючих кооперативів).

Співфінансування окремих проектів, які спрямовані на поліпшення життєдіяльності громад, відбуватиметься таким чином: 75% від суми витрат надає Проект, 20% - місцевий бюджет, 5% - місцева громада.

Наступним етапом підготовки до реалізації Проекту будуть збори депутатів і активу відповідних місцевих рад.

n 0501152308

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework