Начальник Житомирського ТТУ розповів про упереджене ставлення місцевої влади та ігнорування проблем управління

  Начальник Житомирського ТТУ Євгеній Демчик відповів на звинувачення спостережної ради підприємтсва, які були вчора озвучені в ЗМІ.

 

  Він заявив, що  мер корисується неперевіререною інформацією і така ситуація повторюються вже не вперше. Декілька місяців тому Сергій Сухомлин звинуватив начальника ТТУ у закупівлі запчастин за завищеними цінами, але перевірка такі факти не виявила. Не дивлячись на голослівні звинувачення мер перед начальником ТТУ та колективом, перед яким він оприлюднив ці звинувачення не вибачився.

  Євгеній Демчик також звинуватив наглядову раду у замовності нападок на нього особисто та неготовності вирішувати реальні проблеми ТТУ. Зокрема, напочатку засідання він просив включити у порядок денний питання про визнання ТТУ генеральним перевізником в місті. Натомість, головуючий депутат Владислав Пучич, до порядку денного включив лише розгляд питань по доганах, які були видані керівнику ТТУ і зараз оскаржуються в суді, жодних нагальних для колективу підприємства проблем він включати не став, чим підтвердив замовний характер зібрання з єдиною ціллю облити брудом керівника комунального підприємства. Адже, якщо би наглядову раду дійсно цікавили проблеми ТТУ, то вони мали бути розглянуті в першу чергу.

 Повністю звернення Євгенія Демчика можна прочитати за цим посиланням.

 

Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework