Злякані очі машиніста, дівча, яке не встигло втекти і притиснулося до товарняка: у Малині пасажири пролазили під потягом

  Саме так і трапилося. Ми нині не описуємо кадри з якогось гостросюжетного голлівудського фільму, блокбастера, а говоримо про пасажирів, які днями в Малині повинні були, в буквальному сенсі, перелазити під товарним потягом.

 

  Інформація сколихнула соціальні мережі миттю. Та й ми не оминули її увагою, оскільки не щодня ж таке трапляється. На щастя.

  Ми пропонуємо ознайомитися з дописом у соціальній мережі.29071912 2

  «Сказати, що я обурена — не сказати нічого. Малинчан, які приїхали вчора до рідного міста електричкою з Києва після 23:00 години вечора, чекав сюрприз. Перехід з платформи до автобусів був перегорожений довжелезним товарним потягом. Втомлені люди з сумками вимушені були перелазити під вагонами і між вагонами — в повній темряві, навпомацки, не розуміючи на які елементи міжвагонного зчеплення можна обпертися, щоб не впасти. І не знаючи, коли потяг може рушити. Адже треба було встигнути на останні маршрутки.

  Багато хто пішов в обхід — спізнились на автобуси. Дякувати, тільки водій маршруту 11 дочекався людей. Чекав хвилин з 15. Теж втомлений. Невже не можна було розчепити вагони на місці пішохідного переходу, або зупинити його десь далі, щоб надати пасажирам можливість безпечно перейти через залізницю? Цікаво, для кого висять на вокзалах плакати про правила безпеки на залізниці, якщо самі залізничники не дбають про своїх пасажирів?

  P.S. Вирішила скопіювати один з коментарів

  "Ви ще забули написати, що в цей же час слідував пасажирський потяг на Київ там же! І як люди, що не встигли перелізти, втікали з-під колес. Важко собі навіть уявити очі того машиніста в потязі, який побачив у темряві цей натовп і дівча, яке не встигло втекти і просто притиснулося до товарняка і закрило очі, думаючи, мабуть, хвиля знесе чи все-таки виживе!"», — зазначається в дописі спільноти МалинчанИ, зроблений користувачкою Nataliya Tkachenko в мережі Фейсбук.29071912 3

29071912 429071912 529071912 6Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework