Для чого Житомирська міська рада залучає приватних нотаріусів?

  Нещодавно громадська організація "Антикорупційний рух Житомирщини" розповідала про те, як після розпорядження міського голови про проведення службового розслідування на комунальному підприємстві «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» і відсторонення від виконання обов’язків на час проведення перевірки начальника підприємства Євгенія Демчика, відбулися деякі кадрові зміни.

   Про це повідомляє ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" на сторінках видання insider.zt.ua.

  Зокрема, колишній голова тендерного комітету підприємства, який прямо пов'язаний з заступником міського голови Дмитром Ткачуком, в.о. начальника Максимом Манухіним був призначений на посаду заступника з економічних питань.

  Однак, його наказ про призначення, як і усі інші підписані ним документи з часом можуть бути оскаржені.

  З опублікованих документів у місцевих ЗМІ та Єдиного державного реєстру вдалося встановити, що в.о. начальника Максим Манухін фактично був призначений на посаду пізніше, ніж були внесені зміни в Єдиний державний реєстр, де він став єдиним підписантом.

  Цікаво, що для внесення до Єдиного державного реєстру змін до відомостей про юридичну особу (КП ЖТТУ) було залучено приватного нотаріуса Олега Горая, в той час як у міськвиконкомі Житомирської міської ради функціонує цілий департамент реєстрації, який, власне, і має займатися подібними справами. Тож для чого залучили саме приватного нотаріуса?

  Щоб розібратися у ситуації звернулися до місцевих правоохоронців.

kk0108193 2

kk0108193 3

ГО "Антикорупційний рух Житомирщини"

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 01/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework