Над двома великими вишитими бісером портретами житомирянка працювала рік, аби подарувати чоловіку на 20-річчя шлюбу

  Подружжя житомирян Сульженків у серпні відзначає 20-­річчя шлюбного життя.

   Про це повідомляє zhytomyrschyna.zt.ua.

  До цього ювілею дружина зробила незвичний подарунок собі й чоловікові. Два великі вишиті бісером портрети кожного з подружжя — мовби справжні фотографії. На кожне з цих «фото» пішло по півроку клопіткої праці й понад 60 тисяч малесеньких бусинок.

  "Такий незвичний дарунок до нашого ювілею я задумала заздалегідь, — розповіла «Житомирщині» Марина Сульженко. — Підібрала відповідні фотографії, за допомогою спеціальної комп’ютерної програми перевела їх у формат малюнку вишивки. І взялася вишивати бісером. Робила це потай від чоловіка — щоби зробити сюрприз. Вишивала під час обідньої перерви в установі, де працюю, та вдома — поки Віталій був на роботі. Вишивання його портрета зайняло близько півроку. А на свій витратила навіть більше часу, бо складніше було передати відтінки."

  Тож відтепер Віталій та Марина Сульженки (завдяки завзятості й майстерності господині) мають унікальну прикрасу своєї квартири та згадку про 20­річний ювілей весілля. Навряд чи ще якесь подружжя в Житомирі може похвалитися подібними вишитими портретами!

Новини Житомира

       

 

Последнее изменение Вторник, 13/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework