Ми завершимо процес децентралізації – Віталій Бунечко, новопризначений голова Житомирської ОДА

  Новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації заявив, що планує завершити впровадження реформи децентралізації на Житомирщині.

   Про це повідомляє lgdc.org.ua.

  «Дякую за підтримку та за призначення мене на посаду голови Житомирської ОДА. Вважаю себе етнічним поліщуком, і ніколи цього не цурався. Житомирщину будемо розвивати далі, завершимо процес децентралізації. Робота облдержадміністрації буде побудована на відкритих принципах, публічності. Чекаємо на Житомирщині інвесторів - як вітчизняних, так і іноземних. Працюватимемо в тісній співпраці з громадськістю та бізнесом», – зазначив Віталій Бунечко, голова Житомирської ОДА.

  Представив нового очільника регіону Володимир Зеленський, Президент України.

  8 серпня у Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою» відбувся круглий стіл  «Реформа децентралізації влади: стан та подальші кроки»за участі команди Житомирського Центру, голів ОТГ, обраних депутатів-мажоритарників Житомирської області - Ігора Герасименка, Богдана Кицака, Сергія Кузьміних, Володимира Арешонкова та Тетяни Грищенко, а також директора Агенції регіонального розвитку Артема Сачука. На заході обговорили проблематику впровадження реформи в регіоні та потребу у підтримці громад від обраних депутатів.

2

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework