Увага! Діє заборона на вилов раків

  Державна екологічна інспекція Поліського округу нагадує, що з 15 липня по 5 вересня діє заборона на вилов раків в зв’язку з другою линькою.

   В період линьки раки скидають старий панцирний покрив. Поки новий покрив не затвердіє раки можуть стати легкою здобиччю для хижака та браконьєрів, адже стають молорухливими. Період линьки раків, навіть в одній і тій самій водоймі може змінюватись в різні періоди. Він залежить від погоди, типу водойми та інших факторів. 

  Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу здійснюють постійний контроль на річках Житомирщини та Рівненщини. Так, в ході проведення рейдових заходів на предмет додержання правил рибальства в період заборони вилову раків на території Любарського району Житомирської області на р. Случ виявлено два факти незаконного вилову раків. На правопорушників складені адміністративні матеріали та розраховано збитки на суму 4 тис. 156 грн. Справи передані до суду для притягнення порушників до відповідальності. 

  Якщо ви стали свідками правопорушень на водоймах, прохання повідомляти на телефони «Гарячої лінії» за номерами (0412) 46-49-54 та 067-410-27-88.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 22/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework