×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На зустрічі представників влади з волонтерами було обрано голову координаційного штабу

12 січня відбулась чергова зустріч керівництва області з представниками громадських організацій, які займаються волонтерською діяльністю.

З громадськими активістами зустрічався т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута. Також на зустрічі були присутні бійці батальйону «Айдар», які висловили ініціативу створити наглядову раду за участі військовослужбовців.

Метою проведення подібних зустрічей є визначення основних напрямів співпраці влади та громадських організацій. Представники влади відзвітувалися за проведену роботу, презентували рубрику на офіційному веб-сайті облдержадміністрації «Волонтерський рух», де розміщено протоколи минулих зустрічей. Також було проаналізовано недоліки законодавчої бази з питань волонтерської діяльності.

«Основним завданням та цілями влади на сьогодні є саме контроль», – прокоментував Олександр, військовослужбовець батальйону «Айдар».

Представники громадських організацій хочуть скоординувати свою роботу. Тому на зустрічі було обговорено декілька варіантів співпраці. Було вирішено створити координаційний штаб, який буде займатися усіма нагальними потребами: забезпеченням військовослужбовців необхідними речами, ліками, допомогою вимушеним переселенцям та сім’ям загиблих воїнів.

Головою координаційного штабу було обрано Олександра Зуба. Саме він буде напряму співпрацювати з органами влади. На четвер призначено наступну робочу зустріч, де штаб визначить свій склад та основні засади роботи.

Також волонтери підняли проблему скриньок та незаконного збору коштів на благодійність. Громадські активісти вирішили спільно з представниками влади та правоохоронних органівмаксимально зупинити збір коштів «псевдоволонтерами».

Лілія Мельник

n 1201152397

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework