Президент звільнив найскандальнішого голову Малинської райдержадміністрації

  Президент Володимир Зеленський звільнив одіозного голову Малинської адміністрації Дмитра Кисельчука.

  Як пише drevpravda.com з посиланням на працівників адміністрації, сам Кисельчук після виходу розпорядження президента зібрав в своєму кабінеті декількох підлеглих і під час "святкування" чи то Дня Державного Прапора, чи то свого звільнення заявив, що піде не скоро з цієї посади.

 Як повідомляв antikor.com.ua  Дмитрій Кисельчук – найбільш скандальний голова РДА на всю Житомирську область.

  "ЗМІ виявили, що очолюючи Малинський центр Після того, як його звинувачували у махінаціях із землею, він на День Святого Валентина подарував своїй дружині нове авто. На цьому авто він частенько їздив сам, ховаючи його в кількох кварталах від РДА. Також журналісти виявили, що Кисельчук сам собі призначає надбавки за інтенсивність, що суперечить антикорупційному законодавству.

  Журналісти виявили, що голова Малинської РДА Житомирської області Дмитро Кисельчук має фіктивну інвалідність 1-ї групи у віці 36 років. При цьому він постійно займається активними видами спорту та систематично вживає алкоголь. Аналогічні групи інвалідності мають члени родини Дмитра Кисельчука, що може свідчити про фіктивність надання інвалідності з метою отримання пенсії та неправомірного власного збагачення. Інвалідність собі та членам своєї родини він оформив на посаді директора Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яку він очолював з 2001 по 2011 роки. Коли скандал набув розголосу, Кисельчук змінив групу інвалідності з першої на другу", - йдеться у метріалі. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework