Унікальне місце для ведмедів із важкою долею неподалік Житомира. ФОТО

  Притулок для ведмедів «Біла Скеля», раніше відомий як Центр порятунку ведмедів «Надія», був відкритий у 2012 році на території села Березівка, неподалік Житомира. Він розташовується на краю села біля ресторану «Стейкхаус».

   Цей притулок не є зоопарком або приватною виставкою ведмедів, це реабілітаційний центр, де врятованих тварин повертають до нормального життя. Усі мешканці притулку мають важке минуле, їх утримали в страшних умовах, їх били, калічили, погано годували і тримали в маленьких клітках, що ті ледь могли там рухатися. Наприклад, у мисливському господарстві на одну з ведмедиць нацьковували собак, а щоб навчити циркових ведмедів різним трюкам дресирувальники використовували справжні садистські методи. У результаті всі ведмеді потрапили до притулку з великими проблемами зі здоров’ям, - розповідає zeft.in.ua.

  У 21 столітті потрібно вже якось відходити від середньовічних стандартів і серйозніше ставитися до жорстокого поводження й вбивства беззахисних тварин та посилювати відповідальність для нелюдів реальними тюремними строками. Було б чудово садити їх у такі ж самі клітки та тримати в таких же умовах у яких вони тримали ведмедів. Нам вже час зрозуміти всю небезпеку, яку несуть такі безжальні люди іншим, сьогодні в них звірі, а завтра вже люди.

  У притулку «Біла Скеля» ведмеді отримали медичну допомогу та вперше відчули себе повноцінними ведмедями. Тут у них великі вольєри з наближеними до дикої природи умовами є де побігати, поплавати та погратися. Також їм не просто насипають їжу в миску, а ховають її по всій території, щоб вони самі її шукали.

  Наразі притулком опікується благодійний фонд SAVE WILD, але це некомерційна організація і вона існує за рахунок благодійних внесків. Допомогти реабілітаційному центру «Біла Скеля» ви можете купивши сувенір або пожертвувавши кошти на утримання пухнастих.

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Pritulok dlya vedmediv

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 28/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework