Один з житомирських вишів приймає стипендіатку програми імені Фулбрайта(США)

  Житомирський державний університет імені Івана Франка розширює свою співпрацю із Програмою академічних обмінів «Стипендії імені Фулбрайта».

   «Ця програма виконується Інститутом міжнародної освіти на підставі ґранту від Державного департаменту США та спрямована на обмін фахівцями між Україною та Сполученими Штатами Америки, на розвиток освіти та науки, підвищення професійного рівня викладачів вищих навчальних закладів», ‒ розповідає zu.edu.ua.

  Упродовж цього навчального року ННІ іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка приймає американську студентку, стипендіатку Програми імені Фулбрайта Катлін Блел (Villanova University, Villanova, PA) для проведення дослідницької та асистентської роботи за програмою English Teaching Assistantship.

  Пані Блел є висококваліфікованим спеціалістом у сфері управління бізнесом (маркетинг) та літератури. Упродовж навчання в університеті брала участь у трьох програмах обміну, вивчаючи літературу в Чеській Республіці, міжнародний бізнес в Китаї та fashion-маркетинг в Італії. Впродовж дев’яти місяців пані Блел тісно співпрацюватиме з викладачами кафедри англійської мови ННІ іноземної філології, допомагаючи у проведенні занять та воркшопів. У свою чергу студенти отримають можливість живого спілкування з носієм мови, матимуть нагоду ознайомитися з особливостями системи освіти Сполучених Штатів Америки і детальніше дізнатися про ґрантові програми та академічну мобільність.

2

3

Новини Житомира

   
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework