На Житомирщині чоловік вбив односельчанина за 500 гривень та пляшку горілки

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадженні за фактом скоєння жителем Ємільчинського району умисного вбивства з корисливих мотивів.

   Особу підозрюють у протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів, за ознаками злочину, передбаченого п.6      ч. 2 ст. 115 КК України.

  Наразі за клопотанням, погодженим із прокуратурою області, ухвалою суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

  Трагічна подія у селі Адамове Ємільчинського району сталася 26 серпня цього року, близько 11.00 години. Місцевий житель, 1970 року народження, непрацюючий, прийшов у будинок 83-річного односельчанина, який проживав один, до того ж, мав проблеми зі здоров’ям, та почав просити грошей. Дідусь сказав, що може дати грошей, але не просто так, а за виконану роботу.

  Така відповідь розізлила зловмисника, і він, взявши біля грубки дерев’яне поліно, завдав господарю п’ять ударів по голові, від яких настала смерть. Після цього підозрюваний обшукав помешкання, та, знайшовши 500 грн і пляшку горілки, забрав їх, будинок замкнув зовні, а сам, докупивши продуктів, холоднокровно пішов додому, де спільно зі своєю дружиною сито пообідали.

  Вбивство виявлено лише через тиждень: син, приїхавши черговий раз відвідати батька, не застав його живим.

  Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

     
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework