У Житомирі поки дитина була у сиротинці, на місці його будинку побудували багатоповерхівку

   Про це повідомляється на сайті "Електронна книга скарг України".

 "Добрий день. До вас звертається випускник школи інтернату для дітей сиріт про невиконання рішення суду щодо житлового питання. Прошу вашої допомоги у вирішенні мого питання. Міськом міста Житомира вкрав мою квартиру поки я перебував у школі інтернаті №4 міста Житомира для дітей сиріт. Тато мама я і моя молодша сестра проживали до 1981 року в місті Житомир по вулиці Шелушкова, 114 в приватному будинку.

  У 81 році на роботі в ПМК-6 загинула моя мама мою молодшу сестру забрала бабуся в смт. Червоноармійськ Житомирської області. А мене здали в інтернат. Після закінчення інтернату я вчився в ПТУ №6 на повному державному забезпеченні. Бабуся мені дала гарантійний лист, де повідомлялось, що мені, і моїй сестрі міськом видасть жилу площу коли нам буде 18 років.

  Я звернувся з цим листом до міськвиконком і мені відповіли, щоб я вимагав квартиру у військової частини, яка знесла наш дім і на цьому місті побудувала багатоквартирний будинок. У в/ч Укрвійськбуд спочатку не заперечували, сказали збирати документи, що будинок добудовується, потім сказали шукати сестру і я подавав її в розшук, бо вона поїхала від бабусі кудись до Києва. Потім в/ч повідомляє, що передала мою квартиру міськвиконкому. У мене назбиралася ціла папка листувань, жалоб, звернень до прокуратури, міністерства оборони, президента, депутатів. Я не вимагав, як сирота, дати мені житлову площу по закону, я вимагав дати мені те що належало моїм батькам і мені.

  Я звернувся до суду, найняв адвоката, хоча у мене самого багатодітна родина і коштів завжди не вистачає. Суд забов’язав міськвиконкому надати мені жилу площу, але ніхто не збираєтся виконувати рішення суду. Мені прямо у очі сказали, що квартиру я не одержу. Я дізнався що квартири видають, але не таким як я. Мене ошукали представники влади, моя держава, коли я був в інтернаті”, – написав до “Електронної книги скарг України” Володимир.

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 13/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework