Малинчанин проплив з Азії до Європи

  Відомий у Малині легкоатлет Олександр Малишев взяв участь у континентальному запливі з Азії в Європу, що нещодавно відбувся у Стамбулі (Туреччина).

   До цього чоловік три роки поспіль демонстрував свої спортивні кондиції під час міжнародних марафонів, що проходили в Італії та Франції, - розповідає zhytomyrschyna.zt.ua.

  — Про цей заплив у Туреччині з Інтернету дізналась дружина, він дуже популярний на території колишнього Союзу, — розповів Олександр. — Стати учасником запливу виявилось непросто, бо для України відвели лише 350 слотів. 3 січня відкрився продаж цих слотів, а через 11 хвилин їх уже розібрали. Поталанило придбати й мені. Потім тренувався у столиці, плаваючи на 4-кілометровій дистанції. Через Босфор довелося долати дистанцію в 6,5 кілометра за попутної та зворотної течій. Мені пощастило виконати це завдання. При задекларованих двох годинах я на фініш приплив за 1 годину 45 хвилин, здобувши звання крос-континентального плавця.

  Цього року Олександр планує взяти участь у ще одному міжнародному марафоні, що відбудеться у Валенсії, а наступного року — виступити в триатлоні.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 16/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework