«Розкрий таємницю у відкритій труні»: Що розповіли відомі екстрасенси про резонансне вбивство Юлії Козак. ВІДЕО

  У вбивстві 29-річної Юлії Козак, яке сталось торік, підозрюють її чоловіка та його сестру. Єдиний свідок – це маленький син вбитої. Про це розповів слідчим. Але, як з'ясувалось, свідчень дитини недостатньо.

 

   Рідні Юлії бояться, що правоохоронці не покарають винних, тому звернулися до людей із надможливостями. За розслідування взялися Яна Пасинкова та Хаял Алікперов. 

   Хаял Алекперов побачив привид блакитноокої дівчини. Вона була схожа на його перше кохання. Хаял завмер. Він не міг відірвати погляд від неймовірно красивою брюнетки, а вона повторювала: «Врятуй мою дитину. Розкрий таємницю у відкритій труні». Ще дівчина говорила про якогось червоного скорпіона.

  Наступного ранку Хаял Алекперов і Яна Пасинкова негайно вирушили на пошуки. Азербайджанський ясновидець, якого вела примара дівчини, швидко знайшов потрібний будинок. Місцеві жителі відразу ж вказали на квартиру загиблої. Там екстрасенсів чекав сюрприз: близькі зовсім не здивувалися, побачивши на порозі експертів Слідство ведуть екстрасенси 2019. Вони вже чекали Хаяла і Яну. Привид Юлії приходив до сестри уві сні і попередив, що допомога близько.

  Смерть Юлі стала величезною трагедією для її сім'ї. Вона була здоровою молодою жінкою. Чому вона раптом померла від незрозумілого нападу? Яка небезпека загрожує синові Юлії? І яким чином до смерті дівчини причетні лікарі швидкої допомоги?

  Дізнайтеся в програмі Слідство ведуть екстрасенси випуск 78 від 25.09.2019. 

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 01/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework