У вересні заробітна плата заступників міського голови варіюється від 52 тисяч 230 гривень до 57 тисяч 606 гривень

   Протягом останніх місяців міський голова Сергій Сухомлин значно «зрізав» премії своїм підлеглим, починаючи від секретаря міської ради і закінчуючи заступниками директорів чи начальників управлінь.
  Антикорупційний рух Житомирщини традиційно публікує зарплати чиновників Житомирської міської ради.
 
  Вони вже декілька місяців не отримують премії по 100%, а близько отримують  по 75%. Так сталося і у вересні, за виключенням департаменту освіти та управління культури, яким міський голова своїм розпорядженням призначив 85% премії.
 
  Але, попри те, що у відсотках премія, наприклад, у липні та у вересні складала 75%, по факту вона є різною, як, власне, і зарплати. Якщо уважно поглянути на зарплати заступників міського голови, секретаря міської ради та керуючої справами, остаточне нарахування з однаковими преміями значно відрізняється.
 *У розпорядженні помилка. Зазначено,що премії нараховуються за серпень, хоча розпорядження стосується премій за вересень
 
 
  Загалом у вересні заробітна плата заступників міського голови варіюється від 52 тисяч 230 гривень до 57 тисяч 606 гривень. Секретарю міської ради Наталії Чиж за вересень було нараховано 49 тисяч 857 гривень. Найвища зарплата у керуючої справами Ольги Пашко – 61 тисяча 501 гривня. Тоді як липнева зарплата у вищезазначених осіб була на рівні 42-49 тисяч гривень.
 
  У вересні лише по 10% премії отримали заступник міського голови Дмитро Ткачук та начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, яких міський голова Сергій Сухомлин на останній сесії Житомирської міської ради закликав написати заяви на звільнення. Заяву написав лише Підпокровний, але і досі працює, хоч вже і пройшло більше двох тижнів.
 
  І хоч премія Дмитра Ткачука за вересень було маленькою, у порівнянні з минулими періодами, всього 1845 гривень, йому була нарахована зарплата у розмірі 82 тисячі 782 гривні. Зазначимо, що у розпорядженні міського голови немає інформації щодо виплати матеріальної допомоги заступнику міського голови, тому це можуть бути «відпускні».
Заробітна плата Костянтина Підпокровного за вересень склала 14 тисяч 895 гривень, з премією в 1354 гривні, тоді як у серпні вона склала 8801 гривню, загальне нарахування – 22 тисячі 343 гривні.

  Зарплати директорів департаментів та начальників управлінь стартує від 30 тисяч гривень. Начальник планово-фінансового відділу міської ради Ніла Борецька отримала 35 тисяч 497 гривень. Начальник відділу приватизації комунального майна Олена Кравчук – 35 тисяч 759 гривень.  Директору департаменту економічного розвитку Миколі Костриці за вересень було нараховано 36 тисяч 454 гривень, а директору департаменту реєстрації Катерині Тихончук – 37 тисяч 347 гривень. Начальнику контрольно-аналітичного відділу Валентині Козяр було нараховано 34 тисячі 378 гривень.
 
  Директор департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук отримала за вересень 39 тисяч 605 гривень разом з премією.
  Директор департаменту соціальної політики, ексзаступнику міського голови Вікторії Краснопір за вересень було нараховано 36 тисяч 218 гривень, хоча у відповіді  нам зазначена сума в 360218, 75 грн, тому ми сподіваємося, що це технічна помилка, а не зарплата розміром в ремонт невеличкого міського скверу, наприклад.

 
 
  Директору департаменту містобудування та земельних відносин Ігорю Блажиєвському за вересень було нараховано 71 тисячу 965 гривень, з яких: 25953 – матеріальна допомога на оздоровлення, 8000 – матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань, 12349 – відпускні, премія – 9481 гривень.
 
  Важливо. Зазначимо, що уся вищезазначена інформація подається без врахування сплачених податків. Чиновники міської ради хвилюються, коли публікують інформацію щодо їхніх зарплат і скаржаться, що зарплата «на руки» у них значно менша, ніж нарахована.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework