Прима-балерина Катерина Кухар очолить журі ювілейної хореографічної асамблеї в Житомирі

  П’ята міжнародна хореографічна асамблея імені Наталії  Скорульської відбудеться в Житомирі 8-10 листопада.

   Це яскраве свято танцю, яке кожен рік дарує безліч незабутніх вражень, завжди дивує і не обходиться без приємних сюрпризів.

  -На ювілейну Асамблею запрошені кращі танцівники і танцювальні колективи України, Польщі, Грузії, Білорусі, Македонії та Казахстану, - понад 700 учасників, - розповідає керівник центру Танцю «Аванте», організатор та президент Асамблеї Інна Бурдейна. – Голова журі конкурсної програми як і в минулі роки – прима-балерина, народна артистка України Катерина Кухар, без якої просто неможливо уявити наше свято.

  За словами Інни Бурдейної в рамках Асамблеї відбудеться міжнародний фестиваль-конкурс балету, танцю модерну та народного танцю. Відкривати Асамблею доручено гостям - студентам Київського державного хореографічного училища та переможцям попередніх асамблей. Для керівників колективів буде організований міжнародний хореографічний форум. Родзинка асамблеї – імпровіз-батл, де конкурсанти різного віку зможуть поринути в непередбачуваний і романтичний світ імпровізації, і, звичайно ж, гала-концерт з кращих виступів учасників.

Юлія Мельничук

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 25/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework