Михайло Кукуюк: «Пишаюся, що мама з Черняхова. Гарне місто, гарні люди»

  Україна дійсно найкраща країна у світі. Тут народилось багато відомих і талановитих людей. Сьогодні хочу розповісти про легендарну родину народних артистів України Антоніни Паламарчук і Петра Кукуюка.

  "Мало хто знає, що відома актриса, справжня зірка Житомирського театру імені Івана Кочерги Антоніна Паламарчук народилась у невеличкому містечку Черняхів на Житомирщині. Разом з чоловіком виростила двох синів: Олександра та Михайла. До речі, саме Михайло пішов дорогою своїх талановитих батьків. Сьогодні він - відомий український актор, музикант і просто чудова людина. І мова піде саме про нього, - йдеться у матеріалі газети "Нове життя". 

  Я попросила Михайла поділитись спогадами про своїх батьків. «Важко в одному інтерв'ю вмістити те, що хочеться сказати про батьків. Окрім того, що вони були прекрасними акторами, народними артистами України, вони були гарними, добрими людьми, стовідсотковими представниками інтелігенції, у котрих і мудрість, і талант, і гумор співіснували порівну», - ділиться спогадами актор.

 Михайло й досі пам'ятає, як вони любили всією сім'єю і поспівати, і поділитися враженнями про нове кіно чи нещодавно прочитану книжку... Важко щось виокремити з цього всього - все було цікаве і важливе, бо час був щасливий, коли всі живі та здорові... І це дійсно правда…. Це треба цінувати…

  Михайло Кукуюк народився в Житомирі, навчався в 23 школі, і вже змалечку грав у театрі. Як і кожен хлопець, він мріяв інколи і про спортивну, і про військову кар'єру, але завжди відчував невидимий та непорушний зв'язок зі сценою. І то не дивно, бо ж виріс у родині акторів.

  Михайло Кукуюк знімався у фільмах комедійного і драматичного плану, звісно, грав і в театрі. На питання про те, де важче грати: в театрі чи у фільмах, відповідає, що йому важко сказати, адже як у театрі, так і на телебаченні існує величезний пласт роботи.

  Окрім акторства, Михайло Кукуюк активно займається музичною кар’єрою. Він разом з дружиною Анастасією Осмоловською нещодавно випустили музичну виставу «Голохвастоff», де був задіяний гурт, музики там дуже багато. Тому актор поки вирішив з музикою перепочити.

  Коли питаю, звідки черпає енергію та бере сили, каже, що сам поки що ледве може збагнути, як все поєднує, бо сил уся творчість забирає дуже багато... Такі вони творчі і активні люди".

75166927 568213240599049 5523961162569351168 n

74273205 568213167265723 1510338667116232704 n

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework