Недитячі пустощі: на Житомирщині випадковий свідок завадила груповій розправі над неповнолітньою

  На жаль, зараз суспільство живе по хибним ідеалам, коли цькувати слабшого вважається показником власної крутості, а нападати натовпом на одного це зовсім не боягузтво.

 

  На сторінках нашого видання ми вже писали про кричущий випадок, коли натовп однолітків побив у Бердичеві дівчину-підлітка та її матір. Ця подія викликала чималий резонанс, але схоже, що це аж ніяк не вплинуло на бажання молоді самостверджуватися за рахунок цькування інших.

  У неділю, 3 листопада близько 17:30 вечора бердичівлянка знімаючи білизну на балконі багатоповерхівки по вулиці Вінницька (вікна виходять на ТЦ «Акорд») почула незрозумілий шум на вулиці. Відкривши вікно вона побачила, як дві дівчини агресивно чіплялися до третьої, віком 14-15 років,  погрожуючи їй «набити ї**ло». За цією картиною спокійно спостерігав натовп близько десяти чоловік з хлопців та дівчат, і ніхто навіть не спробував вступитися за дівчину чи розборонити учасників конфлікту.

  Як розповіла свідок цих подій, вона зробила зауваження підліткам, але у відповідь почула матюки. Стривожена жінка зателефонувала до поліції, паралельно розбороняючи дітей. Нарешті ті розійшлися, покинувши свою жертву, але вирушили всі в один бік – до Дитячого світу. Для працівників поліції вона повідомила усю інформацію, так як не знала, чи діти розійшлися, чи знову десь зловлять по дорозі свою жертву.

  Речник ГУ Національної поліції Житомирської  області Алла Ващенко повідомила, що  звернення надійшло по спецлінії “102” о 17.41. На місце події виїздила група реагування патрульної поліції Бердичівського ВП. На даний час триває перевірка усіх обставин події. Враховуючи, що це не перший зафіксований випадок групового насилля серед підлітків в Бердичеві, та ще й за участю дівчат, то можливо, по закладах освіти необхідно повести додаткову роз’яснювальну роботу.

  Окрім того бажано активізувати свою роботу і працівникам Бердичівського відділу поліції по профілактиці булінгу та дитячого насилля. Адже розслідування по нашумівшій справі побиття дівчини у міському парку та булінгу з боку компанії однолітків і досі не завершене.

Денис Заремський, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework