Старий/новий маршрут №3: наскільки вигідний владі та житомирянам

  За ініціативи керівника автопарку ТТУ Романа Мусійчука свою роботу в Житомирі налагодив «рідкісний» маршрут, що сполучає Богунію з Корбутівкою без додаткових пересадок.

   zt.20minut.ua/ дізнались майбутні плани ТТУ щодо розширення транспортної системи міста, а також поцікавилися думкою самих користувачів громадського транспорту.

   Направду цей маршрут дійсно можна вважати рідкісним, особливо якщо ти мешканець Богунії і тобі терміново потрібно дістатися Корбутівки. Раніше треба було чекати годинами, щоб дочекатися потрібного тролейбуса. Отож, саме цим і керувався Мусійчук, коли запропонував введення додаткового маршруту за цим шляхом.

  «В першу чергу, ми не думали про рентабельність маршруту, ми турбувалися про зручність громадян. Та і взагалі ще надто рано думати про прибуток з цього маршруту», - прокоментував пан Роман моє запитання стосовно того, якою метою він керувався при запровадженні маршруту, а також що з цього має міський бюджет. І дійсно, його правда стосовно того, що перш за все міські чиновники потурбувалися про комфорт містян.

 «Я дуже рада, що новенькі зелені автобуси почали курсувати містом. Тепер я щоранку добираюся швидко і зручно з Богунії до площі Соборної», - поділилася власними враженнями від маршруту житомирянка Ольга.

  На тлі такого позитиву не могла не поцікавитися особистою думкою керівника автопарку ТТУ щодо покращення транспортного сполучення для жителів району Крошні, на що він відповів: «На мою думку, мікрорайон Крошня забезпечено транспортним сполученням».

Ірина Хоцька

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework