Угода Житомирської ОДА з підрядником, щодо стадіону Полісся, під загрозою зриву. ВІДЕО

  На Житомирщині перевірятимуть недобудовані амбулаторії, на які витратили 5 мільйонів гривень з державного бюджету.

   За словами очільника області, є підозри, що кошти на будівництво медичних закладів використовувались в якійсь мірі недоцільно.  Коли ж будуть добудовані десять амбулаторій, голова області відповісти не зміг.

  Також, зачепили тему стадіону Полісся.

  «Ми добудуємо цей стадіон. Я хотів по-одному, але так не виходить. По – одному – це залучення коштів ДФРР… Я там волав, кричав про це, але як кажуть – собаки лають, караван іде. «Проспект проект» будує чи проектує щось інше, їм очевидно нема часу», – розповів керівник області.

  Голова Житомирської ОДА під час чергового брифінгу заявив, що має ряд питань до проектної організації «Проспект Проект». Одне з питань –  куди поділись 3 млн грн., які були сплачені в лютому 2019 року обласною адміністрацією за внесення змін в проекти та де самі проекти. Оскільки відсутність відповідної проектної документації не дає можливості продовжувати та завершити будівництво амбулаторій.

  На питання чи збирається Житомирська ОДА й надалі співпрацювати з даною організацією, Віталій Бунечко відповів : «Хай дороблять те, що вони зобов’язані доробити. А чи будемо працювати… Я сьогодні,  коли йшов на ефір, то я скажу, що ми розглядаємо можливість розірвання угоди з «Проспект проектом» саме у проектуванні стадіону і будемо шукати інше… Якщо організація не спроможна… якщо вона видає нікчемну документацію, якщо їм кажуть, що є чіткі вимоги до будівництва амбулаторій, є кошториси, вони слухають уважно, кивають головою, ідуть до себе та приносять кошториси, які не відповідають. Це або неспроможність або саботаж. Тому вони роблять так, як їм зручно», – пояснив Віталій Бунечко.

  Окрім того, очільник ОДА розповів, що по деяким напрямкам вже заведені та розслідуються кримінальні справи.

  Детальніше дивіться  у програмі «Відкрита студія» на телеканалі С-ТV.

Джерело: ctv.ua/

Новини Житомира

      

Последнее изменение Среда, 20/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework