Дармова робоча сила: середня зарплата в Бердичеві – менше 5 000 гривень

  Протягом 9 місяців 2019 року послугами Бердичівського міського центру зайнятості скористалися 2405 безробітних осіб, що на 5% менше ніж у відповідному періоді минулого року. Серед зареєстрованих безробітних станом на 1 жовтня 2019 року чоловіки становлять 38 %, а жінки – 62%.

  За віковими групами: 31 % – безробітні у віці до 35 років, 51 % – у віці від 35 до 55 років та 18 % – у віці більше 55 років. За освітою: 52% зареєстрованих безробітних мають вищу освіту, 28 % та 20 % відповідно професійно – технічну та загальну середню освіту. Відповідну інформацію озвучили на черговому засіданні виконавчого комітету – повідомляє berdichev.biz  з посиланням на офіційний портал міста Бердичева.

  За даний період 589 роботодавців співпрацювали з Бердичівським міським центром зайнятості. Кількість вакансій, заявлених роботодавцями становила 3293 одиниці, що на 53 вакансії більше минулорічного показника. За звітний період працевлаштовано на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат в розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 16 безробітних, за яких роботодавцям відшкодовано 127,7 тис. грн..

  Середній розмір заробітної плати у вакансіях становив 4970 грн. За вказаний період працевлаштовано 1951 особа, в тому числі 468 особи, які мали статус безробітного. Станом на 1 жовтня 2019 року на одне вільне робоче місце претендувало 3 безробітних.

  Також, центр зайнятості продовжує проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення та роботодавців, зокрема у вигляді семінарів, тренінгів, консультацій, міні-ярмарок вакансій тощо. Для розширення можливостей влаштування на роботу більшої кількості людей центром зайнятості створено базу резюме шукачів роботи.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework