×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новоград-Волинському затримали двох чоловіків із наркотиками

Медичні шприци, заповнені наркотичною речовиною, вилучили дільничні інспектори у двох місцевих молодиків.

Де чоловіки взяли опій та куди прямували з розфасованими наркотиками, нині з’ясовує досудове розслідування.

Як повідомляють у Новоград-Волинському МВ УМВС України в Житомирській області, 45-річний чоловік привернув до себе увагу дільничних своєю неадекватною поведінкою. Він помітно нервував і щось міцно тримав у кишені. А коли побачив правоохоронців, ніби завмер на місці. Згодом мотиви такої поведінки стали очевидними. Після затримання, чоловік, у присутності понятих, продемонстрував вміст своїх кишень: із куртки вийняв три медичні шприци, наповнені рідиною коричневого кольору, зовні схожою на концентрат маку.

За кілька годин цього ж дня в ході проведення поверхневого огляду подібна речовина була вилучена і в 30-річного звягельчанина. Молодик зберігав при собі медичний шприц об’ємом 10 мл, також заповнений наркотичною речовиною.

Як з’ясувалось, обидва чоловіки уже тривалий час є наркозалежними і, за їх словами, наркотики зберігали суто для власного вжитку.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання від штрафу до ув’язнення на строк до 3 років.

n 2201152562

n 2201152562

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework