У Житомирі вартість проїзду в громадському транспорті буде підвищена з 10 січня

  Виконком погодив підвищення вартості проїзду в громадському транспорті, впровадження єдиного квитка у місті Житомирі.

   Про це повідомляє insider.zt.ua.

  Відповідні питання розглядалися на черговому засіданні міськвиконкому 5 грудня.

  Пропонується з 10 січня 2020 року встановити вартість проїзду в маршрутних автобусах, в тому числі комунальних: готівкою – 7 грн, безготівково чи «Карткою житомирянина» - 6 грн. Для пенсіонерів зберігається пільговий час в маршрутках з 10:00 до 16:00, оплата готівкою становитиме 3 грн, «Карткою житомирянина» - безкоштовно. Для учнів на період навчального року з 6:00 до 20:00 вартість проїзду в міських автобусах – 3 грн.

  Вартість проїзду в трамваях та тролейбусах при розрахунках готівкою становитиме 5 грн, безготівково – 4 грн. Пенсіонери будуть їздити в електротранспорті безкоштовно до 1 березня 2020 року, а потім безкоштовний проїзд буде тільки за «Карткою житомирянина», без неї доведеться платити 3 грн.

  На виконкомі продемонстрували плани другого етапу підвищення вартості проїзду з 1 червня 2020 року: готівкою в автобусах треба буде платити 10 грн, в електротранспорті – 8 грн; безготівково в автобусах – 8 грн, в електротранспорті – 6 грн; при розрахунку «Карткою житомирянина» в автобусах – 6 грн, в електротранспорті – 5 грн. Для пенсіонерів та учнів передбачені тільки розрахунки «Карткою житомирянина» - 3 грн в автобусах, тролейбусах та трамваях.

  Врешті члени виконкому підтримали підвищення вартості проїзду з 10 січня 2020 року.

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework