У Хмельницьку попрощалися із бійцем 95-ої бригади

Більше тисячі хмельничан прийшли сьогодні на майдан Незалежності, аби попрощатися з військовослужбовцем 95-ої бригади, вірним обов’язку та честі сином українського народу, справжнім патріотом - Русланом Ліщуком, який став на захист єдиної незалежної України і віддав за неї найдорожче – своє життя. 

Руслан Володимирович під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції отримав важкі поранення і помер у Львівському військовому госпіталі, - про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.
На головному майдані міста відбувся жалобний мітинг і церемонія прощання з Русланом Ліщуком.
«Трагічна звістка про смерть Руслана Володимировича Ліщука від отриманих у боях під Луганськом ран облетіла місто та викликала в серцях і душах кожного хмельничанина сум та надзвичайний біль, відчуття великої і непоправної втрати. Руслан назавжди залишиться в пам’яті хмельничан достойним сином свого народу, патріотом, який не на словах, а на ділі любив свою Вітчизну і не пожалів життя для її захисту від ворога. Впевнений, що добра і світла пам’ять про Руслана ніколи не згасне у серцях хмельничан тому, що Герої не вмирають», - сказав під час мітингу секретар міської ради Костянтин Чернилевський.
За християнською традицією молитву за упокой душі і царство небесне для Ліщука Руслана Володимировича склали священики Української православної церкви Київського патріархату отець Мирослав і отець Вадим.
Всі, хто прийшов на церемонію прощання, висловили щирі співчуття батькам, дружині, дітям, бойовим побратимам, усім рідним і близьким покійного.
Вічна пам’ять та слава Герою!

 

 

Последнее изменение Пятница, 23/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework