Пожежа знищила гараж та пів хліва: автівку, тварин та хату врятовано. ФОТО

  9 грудня о 04:25 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домогосподарства в с. Нова Рудня Житомирського району. На місце події виїхали фахівці частини спеціальної пожежної техніки та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

   На момент прибуття рятувальників, вогнем був повністю охоплений гараж та покрівля хліва – обидві будівлі дерев’яні. Також була загроза перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок. Зі слів господаря, пожежу помітила мати та розбудила його. Чоловік зателефонував на «101» та почав самотужки гасити водою. До прибуття  рятувальників він ще вивіз із гаража автомобіль та вивів із хліва свійську тварину.

  Одночасно з гасінням господарчих будівель бійці ДСНС подавали воду на захист оселі. О 05:03 пожежу локалізували, а о 07:35 ліквідували. Вогнем знищено гараж та покрівлю хліва, житловий будинок не постраждав.

  На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 чоловік особового складу та 2 автоцистерни. Причина виникнення загоряння наразі встановлюється.  

IMG 2625

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework