×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чоловік викрав електродвигун, а за виручені кошти поповнив власні запаси спиртного

Повідомлення про крадіжку електродвигуна з ферми одного з сіл району надійшло до міліції у грудні.

З’ясовуючи обставини злочину, міліціонери викрили працівника господарства, який, продавши викрадене, поповнив власні запаси спиртного.

Директор фермерського господарства розповіла правоохоронцям, що з приміщення корівника за невідомих обставин було викрадено електродвигун. Також жінка наголосила, що знати про його знаходження там могли лише працівники. Керівник не знала, на кого й подумати, і, зважаючи на нинішню вартість такої техніки, звернулась до міліції за допомогою, - про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Уже на місці, у селі, куди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, з’ясувалось, що приміщення корівника, практично, не замикалось, а отже доступ до нього мало чимало осіб, у тому числі й сторонніх.

Втім, у першу чергу, оперативники перевіряли працівників господарства, а також місцевих жителів, схильних до подібних діянь.

Під час відвідування одного з домогосподарств підозріла поведінка та помітне нервування господаря виказували його причетність до крадіжки. Втім сам 38-річний чоловік признався лише після тривалої розмови з міліціонерами та очевидних плутань у власних словах.

Так, з’ясувалось, що він уже кілька місяців працює підсобним працівником на фермерському господарстві.

- У той день нам виплатили заробітну платню, - розповів селянин. – Ми з товаришем вирішили «відсвяткувати». Та трохи перебрали…

Коли у чоловіка закінчились гроші, він і згадав, що в корівнику на фермі стоїть електродвигун. У хмільному дурмані демонтував та викрав його, а згодом збув техніку незнайомцеві. За отримані кошти ще купив випивки.

Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

n 2301152588

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework