×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З початку року на Житомирщині внаслідок надзвичайних подій загинуло 53 особи

Протягом минулого тижня на території Житомирщини виникло 16 пожеж, внаслідок яких 4 особи загинуло та 1 – травмовано.

Наслідки надзвичайних подій та ситуацій призвели до загибелі уже 53 осіб, що на 6% більше кількості загиблих в порівнянні із аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Одразу 2 людей стали жертвами вогняної стихії, що охопила оселю в с. Головино Черняхівського району. Там, під час ліквідації загоряння, вогнеборці виявили тіла двох чоловіків без ознак життя. За попередньою версією встановлено, що причиною пожежі та загибелі бідолашних могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп'яніння. За словами односельців, господар палаючого житла разом із своїми товаришами часто зловживав алкогольними напоями. Того вечора його також бачили у нетверезому стані. Ось так цигарка у парі з чаркою призвела до біди.

Ще одна людина через шкідливу звичку постраждала у Житомирі. Місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння заснув на вулиці в прохолодну погоду. На щастя, випадкові перехожі помітили чоловіка та викликали «швидку». 67-річного постраждалого госпіталізували до опікового відділення Житомирської обласної лікарні з діагнозом відмороження пальців правої стопи. Водохреща виявилося для нього сумним святом.

Серйозно опікся, але вижив чоловік під час пожежі в селі Шебедиха Олевського району. Там загорілася дерев’яна господарча будівля. Господар миттєво зорієнтувався і почав самостійно боротися із вогняною стихією. Однак полум’я швидко розповсюджувалося і він зрозумів, що самому йому не впоратися, тому й зателефонував до служби порятунку «101». Внаслідок невдалої спроби самостійного гасіння пожежі, 48-річний селянин отримав опіки різного ступеню важкості. Наразі постраждалого госпіталізовано до Олевської районної лікарні.

n 2601152611

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework