×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Олександр Светелік провів у Житомирі нараду щодо забезпечення контролю за енергоспоживанням у регіонах України

24 січня у Житомирі відбулася нарада з питання забезпечення контролю за енергоспоживанням у регіонах України на прикладі проведення цієї роботи у ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

У нараді взяли участь заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Олександр Светелік, голова облдержадміністрації Сергій Машковський, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, голова обласної ради Йосип Француз, головний державний інспектор України з енергетичного нагляду Володимир Лушкін, голова правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Анатолій Левицький, головні енергетики підприємств області.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, під час наради йшлося про те, що в умовах виникнення дефіциту палива в Україні постало питання енергетичної безпеки країни і області зокрема. Енергопостачальні компанії були змушені забезпечити встановлені граничні величини споживання електроенергії, були складені графіки обмеження споживання електроенергії, графіки аварійних відключень. У затверджені графіки обмеження потужності та електричного споживання було залучено 139 промислових підприємств області.

З метою недопущення введення на території області графіків аварійних відключень головою облдержадміністрації було проведено ряд засідань, селекторних нарад з головами виконавчих органів влади у районах та керівниками найбільших енергоємних підприємств області. Зі споживачами області через ЗМІ проводилась роз’яснювальна робота щодо необхідності зменшення завантаженості енергосистеми в часи пік. Ряд енергоємних підприємств області змінив графіки роботи з переходом на роботу в нічний час.

Заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Олександр Светелік відзначив Житомирщину як одну з перших областей, що розпочали роботу щодо зниження споживання електроенергії. Він підкреслив злагоджену роботу і ефективну співпрацю голови облдержадміністрації, голови обласної ради, Держенергонагляду, ПАТ «ЕК «Житомиробленерго». Олександр Светелік акцентував: «Ми зробимо все, щоб надалі графіки аварійних відключень не застосовувалися в областях, що дотримуються режиму граничного споживання електроенергії. Це насамперед стосується Житомирської області».

n 2601152618 1

n 2601152618 1

n 2601152618 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework