Заради змагань «Ігри нескорених» Максим Єрмохін навчився заново ходити. ВІДЕО

  Військовослужбовець Максим Єрмохін, який втратив ногу під час бойових дій на сході України, увійшов до складу збірної України на "Іграх Нескорених-2020". Варто зазначити, що Максим є випскником Житомирського військового інститут ім. С. П. Корольова 2017 року.

 

  Про це повідомляє журналістка Дар'я Цисарук у спецпроекті "Прямого", що присвячений учасникам "Ігор нескорених" від України.

  Спершу - розминка на тренажері. А далі біг зі щосекундним збільшенням швидкості. Так військовий Максим Єрмохін готується до міжнародних "Ігор Нескорених".  Він втратив нижню кінцівку на сході України, підірвавшись на протипіхотній міні. "Ігри Нескорених" послужили мотивацією швидше встати на протез і заново навчитися ходити.

  "О четвертій ранку я покидався й дивився як наші виступають у Сіднеї. Мене це дуже змотивувало, я побачив речі, які навіть уявити не міг. Людина, у якої зі всіх кінцівок є лише одна рука пливе швидше, ніж я плив, коли був здоровий", - говорить спортсмен.

  Максим вирішив за будь-що потрапити у збірну України. Тренуватися почав наприкінці весни. Хлопцю допомагали у тренуваннях торішні учасники змагань. Також вони підібрали види спорту, які Максиму до снаги: легку атлетику, штовхання ядра, веслування на тренажері.

  Старання не були марними, адже у жовтні Максим дізнався, що увійшов до збірної України.

  "Коли оголошують моє прізвище, я розумію що все, пройшов. Але ще два тижні я не вірив, що це сталося. Я розумію, що моя фізична форма доже далека від тієї, яка потрібна для результату на змаганнях.", - зазнається спортсмен.

  Щоб покращити свій фізичний стан, Єрмохін продовжує інтенсивно займатись у тренажерному залі.

  Детальніше дивіться у відео:

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 15/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework