Викинуте під Житомиром у закоркованій пляшці цуценя врятував прикордонник-кінолог. ВІДЕО

  Двомісячного цуцика, якого хтось помістив у 5-ти літрову пластикову пляшку, закоркував і викинув у ліс під Житомиром, знайшов Сергій Лесін.

   Чоловік, за збігом обставин, виявився інструктором кінологічної служби Житомирського прикордонного загону.

  Він розповідає, що в тому місці того дня опинився випадково - скорочував дорогу. Там під деревом і знайшов покинутого напризволяще цуцика.

  Знайду Сергій приніс на роботу і нагодував.

  "При цьому я не розумів, що дати тому цуценяті і скільки воно їсть. Чкільки не давав, все було мало. Їло воно так, наче не їло декілька днів. Було дуже голодним і поводилося дуже злякано. Мабуть, не переливки йому довелося в тій ситуації", - пригадує події того дня Сергій Лесін.kd30011915 2

  Професійний кінолог дивується людській бездушності. Мовляв, як можна було приректи на вірну загибель живу істоту, посадивши її у пластиковий простір без повітря.

  Знайду чоловік назвав Лакі, тобто щасливчик. Через декілька днів для песика знайшли господарів. Лакі додому забрав інший прикордонник, друг Сергія Лесіна – Юрій Бортюк.kd30011915 3

  Сьогодні цуцик освоює нову територію. Юрій Бортюк розповідає, що Лакі подружився із його родиною. З недовірою поки що ставиться до двох котів.

  "Моя дружина дуже любить із ним гратися, постійно. Старший син теж бавиться. Словом, це наш маленький член родини. З котом тільки із руденьким дружить, із Тімошою, а от з іншим поки ще не дуже",- розповідає Юрій Бортюк.

 

Автор сюжету Дмитро Поліщук

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 31/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework