Житомирські десантники випробовують рекрутів

  199-й Навчальний центр відчинив двері для кандидатів на військову службу за контрактом.

  «До Житомира — столиці десантно-штурмових військ з  усіх куточків України з’їхалися охочі увійти в еліту Збройних Сил України. Поринув в атмосферу наполегливої боротьби і наш спеціальний кореспондент Олександр Райковський», ― передає armyfm.com.ua.

  У Житомирському навчальному центрі відбирають кращих майже із сотні рекрутів, які приїхали на перший цьогорічний відбір до десанту.

  «Чи не найголовнішою є медична комісія, яку хлопці пройшли ще у своїх військкоматах. Та обов’язкове медичне обстеження ще й в навчальному центрі ДШВ. Також юнаки мають продемонструвати свою фізичну підготовку: підтягнутися на перекладині, пробігти сто і тисячу метрів. Здають нормативи під пильним наглядом інструкторів. Насамкінець на кандидатів очікує фінальний відбір професійної комісії», — повідомив спеціальний кореспондент.

  Заступник начальника Навчального центру ДШВ Збройних Сил України Денис Сенчковський повідомив, що більше сотні кандидатів бажають служити в десантно-штурмових військах. Зараз триває психологічний, фізичний та медичний відбір.

  «Як свідчить практика, кожен п’ятий не придатний за своїми фізичними даними чи морально-психологічними якостями до подальшого навчання», — наголосив Сенчковський.

kk0302204 2

kk0302204 3

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 03/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework