У Житомирській міській раді відбулася традиційна зустріч керівництва міст з воїнами-афганцями

  «Є офіцери і солдати, які за будь-яких обставин  виконують військову  присягу. Ваш приклад є важливим для сьогоднішнього покоління захисників….. приклад справжніх офіцерів», -  такими словами  розпочав щорічну зустріч з воїнами-афганцями міський голова Сергій Сухомлин.

  «Він висловив  повагу до людей, які відповідально виконують свій військовий обов’язок», ― передає zt-rada.gov.ua.

  Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається в Україні 15 лютого, керівництво міста традиційно зустрічається з воїнами-афганцями з метою обговорення питань, які хвилюють ветеранів, а також шляхів їх вирішення. Серед озвучених -  житлові, соціального захисту, лікування та оздоровлення, військово-патріотичного виховання молоді та ін.

  Під час зустрічі хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів.  Згадувались імена  військовослужбовців та наголошувалося  на  єдності учасників бойових дій  -  учасників АТО/ООС  і тих, хто брав участь в міжнародних конфліктах.

  Йшлося і про тісну співпрацю з департаментом соціальної політики  Житомирської міської ради.

  Воїнів-афганців нагородили грамотами та подяками обласної та міської спілки ветеранів Афганської війни за роботу в  сфері  виховання патріотичних цінностей у молоді.

  У покоління воїнів-афганців уже виросли діти, є внуки. Однак, як зазначалося під час зустрічі,  ті, хто  хоча б один день пережив війну, завжди відчуватиме її відгуки.  Ці люди понад усе цінують людське життя та  відчувають дух братерства та дружньої підтримки.

kk05022035 2

kk05022035 3

kk05022035 4

kk05022035 5

kk05022035 6

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 07/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework