Водій маршрутки Житомир-Київ відмовив у пільговому проїзді ветерану АТО

  У Житомирі водій маршрутки Житомир-Київ зганьби сам себе, коли хотів відмовити у пільговому проїзді ветеранці війни на Донбасі. Чоловік вів себе нахабно та грубо і до останнього відмовлявся приймати пільгового пасажира допоки дівчина не сказала, що викличе поліцію.

   Ось що вона розповіла:

  “На 15.00 купую квиток в Київ із Центрального Автовокзалу міста Житомир. О 14.45 підходжу до автобусу давати квиток водію, придбаний по посвідченню УБД, а мені він говорить: «У мене немає місць. Треба приходити раніше! Мені що когось виганяти?», я відповідаю стримано і досить спокійно: «Вибачте але це не мої проблеми. У мене квиток на цей рейс, отже я ним і маю їхати.». Водій заходить в салон і голосно говорить людям: «Хтось один виходьте бо у нас тут один учасник!» (зрозуміло я думаю в якому контексті). І допоки я не сказала, що буду викликати поліцію для встановлення правопорушення нічого не змінювалось. Після цього все владналося без втручання правоохоронних органів. Я сіла в автобус, там де молода жінка мені сказала: «Вам нє кажеться что Ви наглая?!

  Учасник ана, да канєшна!». Я вихована людина і намагаюсь не звертати уваги на не досить вдячних осіб. Мені достатньо знати про себе те, ким я є насправді і люди які мене оточують теж знають правду. Шановні Учасники Бойових Дій (тільки я про реальних учасників), відстоюйте власні права! Крім нас самих ми нікому не цікаві! Дорогі українці, поважайте хоча б трішки людей, які дарують Вам спокій. Хоча б в чомусь давайте нам зрозуміти, що ми Вам важливі. А Вам жіночка я хочу побажати всього самого світлового та доброго по життю! І нехай Ви ніколи не пізнаєте, як стати дійсним учасником бойових дій. Дякую за Ваше розуміння та підтримку!” – публікує слова Анастасії Оброткіної “Електронна книга скарг України”.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 06/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework