×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Борислав Розенблат передав на передову два позашляховика для 30-ї бригади

2 лютого два позашляховики для потреб 30-ї окремої механізованої бригади з Новоград-Волинського передав на передову народний депутат України Борислав Розенблат.

Обидві машини були придбані за кошти його родини та друзів:

 "Цей Opel та Mitsubishi пригнали з Німеччини напередодні. Я знаю, що ці автівки  надійні і дуже стануть у нагоді нашим хлопцям. Нехай гарно служать!",- зазначив Розенблат.

 Приймав позашляховики заступник командира 30-ї бригади Сергій Заболотний. За його словами, у зону проведення АТО вони поїдуть вже на цьому тижні:

 "Ми дуже вдячні родині Борислава Розенблата за постійну підтримку нашої бригади і за таку допомогу. Mitsubishі ми хочемо переобладнати під санітарний автомобіль, а Opel використовуватимемо як зв'язковий. Він курсуватиме між передовою та штабом",- повідомив військовий. 

 Нагадаємо, Борислав Розенблат постійно допомагає 30-й окремій механізованій бригаді від початку антитерористичної операції на сході України. Зокрема, щотижня на передову в місця дислокації 30-ки у супроводі житомирських волонтерів відправляється п'ятитонник з необхідними речами.

--
прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

n 0202152723 1

n 0202152723 1

n 0202152723 1

n 0202152723 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 02/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework