Не хочете допомогти ― не заважайте: в поліції відреагували на «побиття» затриманого в Житомирі. ВІДЕО

  29 лютого, під час патрулювання вулиці Мала Бердичівська, інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили чоловіка, котрий перейшов вулицю у невстановленому місці (поза межами пішохідного переходу у п'яному вигляді) та побачивши правоохоронців вирішив продемонструвати останнім зневажливі жести, що супроводжувались нецензурною лайкою.

  Про це повідомляє Патрульна поліція Житомирської області.

  Надалі, інспектори роти ТОР припаркували службовий автомобіль та затримали громадянина, котрий знаходився в громадському місці в п'яному вигляді.

  Надалі, ТОРівці доставили чоловіка до міського відділу поліції, де оформили необхідні адміністративні матеріали.

  Слід зазначити, що тілесних ушкоджень чоловікові завдано не було, скарг з приводу неправомірних дій від громадян не надходило.

  Громадяни, якщо ви стали свідком затримання будь-якої особи інспекторами патрульної поліції, будьте розсудливими, допоможіть поліцейським здійснити затримання, а якщо ви не бажаєте допомагати — не заважайте. По завершенню необхідних дій, ви завжди можете отримати інформацію щодо обставин події, свідком якої ви стали.

  Зрозумійте, що поліцейський в жодному випадку не має на меті застосовувати заходи примусу, такі як фізична сила та інші спеціальні засоби, без нагальної потреби.

  Посилання на ролик в Instagram: https://www.instagram.com/p/B9PIGz_BY25/…

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 05/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework