Міськрада Коростеня купила машину-амфібію для косіння очерету за 3,5 мільйона

  Управління ЖКГ виконавчого комітету Коростенської міської ради Житомирської області 4 березня за результатами тендеру замовило ТОВ «Констракшн Машинері» машину-амфібію за 3,50 млн грн.

   Про це повідомляється у системі «Прозорро», передає nashigroshi.org.

  Цьогоріч поставлять багатофункціональну самохідну установку класу амфібія Truxor T40 виробництва компанії «Dorotea Mekaniska AB» (Швеція) у 2020 році. Вона має гусениці, рухається на швидкості до 6 км/год. по воді, болоту, льоду і землі та оснащена косаркою Dorocutter ESM 50 для скошування очерету під водою на глибині не менше 0,8 м і сіткою для його збору. Також у комплект входить причеп для транспортування Variant 2700U5.

  У листопаді 2019 року КУ «Кременчуцька рятувально-водолазна станція» Кременчуцької міськради Полтавської області купило в цієї ж фірми установку Truxor T40 за такою само ціною в 3,50 млн грн., однак причеп не згадувався у тендерній документації й договорі.

  У Фінляндії модель Truxor T40 коштує 81 800 євро, така косарка – 5 800 євро, а сито – 680 євро, що разом складає 88 280 євро, або 2,32 млн грн. (імовірно, без доставки і податків).

  Ціна угоди на 0,1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 3,50 млн грн.

  Як і на торішньому кременчуцькому тендері, нині єдиним конкурентом із такою ж самою машиною було одеське ТОВ «Ремтехморпорт» Юлії Андрієнко, Олександри Квінчук і Сергія Туренка, яким керує Віталій Яцій. Останній до 2018 року працював виконавчим директором одеського ТОВ «Транс-Сервіс-КТТ».

  Власниками київської «Констракшн Машинері» є болгари Боряна Радєва і Димитр Ілчєв та Камен Нонєв з Одеси. Усього з 2008 року фірма отримала підрядів на 1,74 млрд грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework