Куди звертатися із підозрою на коронавірус? Розповідають житомирські медики. ВІДЕО

  При підозрі на коронавірус не панікувати і викликати лікаря додому – ось що радять у центрі первинної медико-санітарної допомоги.

  Кажуть, що працюють методом виключення – спочатку тестують на грип, якщо ж останній не підтверджується – перевіряють на коронавірусну інфекцію. Після виклику лікаря додому доведеться чекати не більше трьох годин. Також рекомендують самоізолюватись, доки не підтвердиться одна із хвороб і чекати на медичну допомогу.

  «Є покрокова інструкція для кожного лікаря. Вона розроблена в Центрі і затверджена головним лікарем. Медичний працівник буде діяти згідно цього алгоритму дій, надасть невідкладну допомогу для того, щоб знизити температуру і далі, якщо потрібно госпіталізує такого пацієнта в інфекційні відділення» — розповіла заступник головного лікаря КП «Центр ПМСД» Людмила Бондаренко.

  Одразу, налякавши працівників контакт центру, йдемо до них допитуватись чи проходили вони спеціальне навчання та чи були подібні виклики. Лікарі готові до таких викликів, для цього мають усі потрібні засоби захисту. Хоча зізнаються, що вдягали їх лише під час тренувань.

Джерело: sk1.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 11/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework