До Станишівки привезли 10-місячну дитину з підозрою на коронавірус

  Таку новину на скликаному сьогодні зранку засіданні виконавчого комітету Бердичівської міської ради повідомив завідуючий Державної установи Бердичівський районний відділ ДУ «ЖОЛЦ МОЗУ» Олександр Запаринюк.

   За його словами зранку надійшло повідомлення про те, що вночі до Житомирської обласної дитячої лікарні у Станишівку вночі було госпіталізовано 10-місячну дитину з Бердичівського району з підозрою на коронавірусну інфекцію, - повідомляє rio-berdychiv.info.

  Дитину згідно інструкцій везли каретою швидкої і в лікарні помістили в окремий ізольований бокс. Виявилося, що родина з 7 по 9 березня перебувала у Польщі. Приїхавши до України, батьки з дитиною спочатку були у Львові, а згодом поїхали в гості до бабусі у село Бердичівського району.

  Наразі лікарі взяли усі необхідні аналізи, дитина перебуває під наглядом медиків, але на сьогодні ще немає поки що результатів. Разом з тим, поки очікуються висновки лабораторних досліджень, які або підтвердять, або спростують діагноз, місцеві лікарі виявляють всіх рідних, знайомих та тих, хто мав контакт з дитиною і її батьками.

Світлана Семчук,  rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 18/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework