По 10 пасажирів і не більше пропускають в один тролейбус у Житомирі

  Не більше десяти пасажирів одночасно з 19-го березня можуть пересуватися у громадському транспорті Житомира. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому 16-го березня.

   Як дотримуються нових правил пасажирських перевезень у Житомирі, - досліджували журналісти Суспільного.

  Житомирянка Ганна Васильчук розповіла, що вона помітила - у місті останнім часом з’являється значно менше людей, ніж раніше. "Видно, що люди дотримуються іншого режиму життя. І я ось без потреби просто так прогулюватися не ходжу. І в транспорті пасажирів менше. Я особисто сиджу більше вдома, руки мию частіше", - сказала Ганна Васильчук.

  Житомирянка Тетяна: "На базари не ходжу. Якби не робота, то взагалі з дому не виходила б. Магазин через дорогу від моєї квартири. Але оскільки я працюю, то мушу їхати на роботу".

  Кондукторка Олена Прохорова: "Людей стало на багато менше, їздити в транспорті. Навіть у години пік немає стільки людей, як було раніше. Мало, зовсім мало людей. На кожній кінцевій зупинці ми протираємо поручні. Самі також використовуємо антисептичні засоби і вологі серветки".

  Житомирянка Ганна Колесник: "Я і так рідко куди їжджу, а зараз ще менше. Поїхала, пенсію зняла, заплатила комунальні і назад. Руки мию частіше, бо у нас у хаті маленька дитина. Ми стараємося нікуди не ходити. І хочемо, щоб до нас ніхто не ходив.

  Керівник управління транспорту та зв’язку міської ради Костянтин Підпокровний: "Вступили в дію норми постанови щодо обмеження кількості пасажирів одночасно – 10 осіб. Попередили усіх керівників транспортних підприємств щодо даних норм. Уже працює 2 рейдові робочі групи у складі працівників поліції та працівників управління транспорту. Сьогодні день попереджень. Не вирішене питання щодо людей пільгових категорій, які не мають обмежень, але досить інтенсивно і часто пересуваються. Станом на 18-те березня рух громадського транспорту у Житомирі не обмежили по кількості випуску. Зберігається випуск як і комунального, так і приватного транспорту. На лінії працює 180 автобусів, 70 тролейбусів та 10 трамваїв. Тобто на даний момент не буде прийматися рішення про скорочення".

Автор сюжету Сергій Косюченко

Камера Тетяна Беляк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework