Житомирянин, якого звинувачують у поширенні коронавірусу, вважає справу проти себе помстою влади за критику

  Хворий на коронавірус житомирянин, який захворів на коронавірус, відхрещується від перевезення туристів до Австрії

  Житомирянин, якого звинуватили у приховуванні контактів, твердить що до Австрії їздив сам і жодних туристів не возив, а всі звинувачення на його адресу - помста міськради за те, що він розказує про погані умови у лікарні в соцмережах – передає tsn.ua.

  Про те, що він став став героєм першого в Україні розслідування щодо розповсюдження коронавірусу 49-річний Вадим дізнався у лікарні. Потрапив сюди за 5 днів після повернення з гірськолижного курорту. З нами спілкується телефоном просто з палати. «Ця поїздка в березні була приватною. Я, мій товариш і його 11-річний син. Пішов страшний потік фейку проти мене», - розповідає телефоном чоловік з лікарні журналістам.

  Інформацію про те, що чоловік возив до Австрії три десятки туристів і приховав це - розповсюдив міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Вадим вважає, це помста за його блоги про лікування. Знімати їх почав ще у швидкій, а у відділенні скаржиться на холод. Скаржився на відсутність туалетного паперу і погане харчування.

  Хворий на коронавірус лежить у боксі №4, медики показали такий самий бокс №5. Претензій пацієнта лікарі не розуміють. В боксах, мовляв, і душова кабіна, і туалет і навіть холодильник. «Очевидно людина не розуміє, що  він не в Австрії, на гірськолижному курорті, він не у 5-зірковому готелі, де все включено. Він перебуває в державній лікарні в інфекційному відділенні, де все відремонтовано», - кажуть медики лікарні.

  Проте Вадим додає, що обурений не лише умовами, а й вимогою грошей. «Тест коштує 500 грн і 250 грн - благодійний внесок, я сказав, що я відмовляюся платити, бо чув, що ці тести закуплені за бюджетні гроші», - розповідає чоловік.  

  «Їх не купила нам держава, це купила адміністрація лікарні, за рахунок благодійних внесків, бо медицина на колінах. Тому ми просимо, якщо є змога, допомогти», - пояснюють у лікарні.

  Але кажуть, хоч на пацієнта й ображені, але до звинувачень на його адресу не причетні.

  Возив до Австрії туристів: проти інфікованого коронавірусом чоловіка відкрили кримінальну справу

  Мер Житомира також запевняє, що ніякої війни не існує. І його інформація, що чоловік працює в турагенції – надійна. «Тут зараз не до помсти, дай Бог йому здоров'я. Інформація від  туристичних компаній, є і оголошення, які  були в нього на сторінці. Нехай ним займаються правоохоронні органи», - заявляє Сергій Сухомлин.

  У поліції кажуть, що підтверджень щодо перевезень поки не мають.

  Тим часом Вадиму стало краще. У нього вже немає температури і почувається він добре. Якщо два тести поспіль не покажуть коронавірусу - чоловіка випишуть додому на двотижневий карантин.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework