Собака-рятівник: як поблизу Житомира акіта дівчину від агресивного ротвейлера захищала

  В соціальних мережах користувачка Ольга Кучеренко розповіла про те, як пес породи акіта захищав її доньку він нападника — іншогої собаки породи ротвейлер.

 

  «Собака-рятівник. Дуже хочу подякувати господарям цієї чудової собаки, які проживають в селі Тетерівка Житомирського району, на вул. Партизанській.

  На жаль, прізвища не знаю. Хочу розповісти про цю диво-собаку, яка врятувала мою донечку. Якось одного дня моя дочка йшла через ліс до бабусі на роботу в центр вертобрології, аж раптом моя дитина бачить, що до неї наближається ротвейлер. Вона дуже злякалася і не знала, що робити, а собака в скаженому стані — ось-ось і нападе. Тут зненацька з сусідського подвір'я вибігла акіта, "собака-герой" і почала нападати на ротвейлера, потім підійшла до моєї доні і почала її прикривати собою, поки той звір не відійде. Через декілька хвилин акіта, на жаль не знаю її клички, подивилася на Аню, нібито кажучи пішли, не бійся і, ігноруючи, повела її повз тієї злої собаки, а він навіть не ворухнувся.kd27032002 1

  Моя дитина оговталась на дорозі, на яку її привела наша рятівниця. Аня її в подяку погладила і пішла далі, але це чудове створіння нікуди не пішло, він проводжав її своїм поглядом проводжати поки вона не зникла з його поля зору. І ось такому янголу-охоронцю я щиро дякую за життя своєї дитини і його господарям дякую за таке виховання. А до власників ротвейлера велике прохання — не відпускайте свою собаку без нагляду. Це вже не перший випадок, коли ваша собака нападає на дітей. Задумайтесь, на тому місці могла бути ваша дитина! Ще раз дякую нашому рятівникові, нарешті я його сфотографувала», — розповідає жінка.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework