×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Чуднівщині відкрили дві пам’ятні дошки загиблим військовим

4 лютого у Чуднівському районі Житомирської області вшанували пам'ять одразу двох героїв - Іващенка Валерія Володимировича з с. Городище та Русаловського Сергія Миколайовича із с. Тютюнники.

У Турчинівському профтехучилищі № 30 відбулась урочиста лінійка на честь колишніх випускників цього навчального закладу.

Хлопці були справжніми синами та патріотами рідної землі. Вони обидва народились та проживали у Чуднівському районі, навчались в одній школі та Турчинівському профтехучилищі, були призвані на військову службу до військової частини А0409 м. Новограда-Волинського. Разом перебували в зоні проведення АТО у Луганській області. Наприкінці січня 2014 року на їх честь на сільській школі також встановили меморіальні дошки, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Присутні на відкритті дошок пам’яті 4 лютого, не приховуючи сліз, вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО хвилиною мовчання.

На знак поваги до загиблих земляків до меморіальних дошок, які  відтепер стануть символом безсмертної пам’яті про героїв-земляків,  учасники зібрання поклали квіти. По завершенню заходу присутні  відвідали Турчинівське кладовище, де поклали квіти на могилу Сергія Русаловського.

n 0302152780

n 0302152780

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework