×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Одужання поранених проходить швидше якщо рідні й близькі мають змогу відвідати їх

У Житомирському військовому госпіталі поранені військові отримують необхідну хірургічну допомогу, різнопланове медикаментозне, фізіотерапевтичне, відновлювальне та реабілітаційне лікування.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Начальник хірургічного відділення, майор медичної служби Андрій Риженко розповідає, що у відділення поступають переважно легкопоранені хворі або військовослужбовці, яким вже надана медична допомога у військових центрах, для подальшого доліковування. Лікування потребують переважно з пораненнями м’яких тканин, кінцівок, тулуба, а також із вогнепальними пораненнями кісток.

Андрій Риженко зазначає, що, звичайно, одужання проходить швидше і рани загоюються краще, коли поранені, що служать у Житомирському гарнізоні, потрапляють нарешті у Житомирський госпіталь, де рідні й близькі мають змогу відвідати їх. Також дуже допомагають волонтери. Приходять і діти. У вестибюлі відділення на стіні висить панно із сердечками, на яких написані побажання пацієнтам відділення і найкращі слова від дітей. Це дуже позитивно впливає на одужання військовослужбовців і їхній моральний стан.

Начальник відділення двічі у складі лікарсько-сестринської групи виїжджав для надання першої хірургічної і невідкладної лікарської допомоги пораненим, тобто допомагав бійцям, привезеним з поля бою. «Це не складно, це наша робота, - ділиться Андрій Риженко. -  Трохи важко морально. Важко бачити поранених молодих хлопців. Але це наша робота».

Персонал відділення ставиться до пацієнтів із великою турботою та повагою. «Хірурги, медичні та операційні сестри щодня віддають свої сили, знання та досвід заради найшвидшого одужання наших захисників Вітчизни», — сказав офіцер.

n 0302152786

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework